Pottyondy Edina

A vitriolos stílusú közéleti témákat sűrűn feszegető humorista Pottyondy Edina hétfőn hivatalos Facebook-oldalán jelentette be hogy a következő hetekben új területeket próbál meghódítani mint mondja személyesen Soros György parancsáraEnnek keretében Pottyondy Edina cége a PETAverzum Kft. Az influenszer a lila párt elnökségének is a tagja volt pár éve de lemondott.


Anyak Napi Utmutato Gyoker Szuloknek Youtube Stuffed Peppers

Nem lesznek megélhetési gondjai Szalai Ádámnak Iskolai zaklatás miatt vetette vonat elé magát a 11 éves magyar kislány Az idén nem rendez karácsonyi vásárt a főváros Kegyetlenül leoltotta Tóth Gabit Pottyondy Edina Orbánhoz fordulnak a vasutasok embertelennek tartják a 18 fokos rendeletet.

. Úgy tűnik Pottyondy Edina nem tud és nem is akar elszakadni a Momentumtól sőt politikaformáló szerepre tör. KAP on the Road. Pottyondy PETAverzum Kft.

Ahogy akkor fogalmazott egy interjúban túlságosan szereti a fszt és a drogokat ahhoz hogy politikus legyen. Az első rész már elérhető a DumaTV-n. Ezenkívül együttműködést tervezünk nem csak Donáth Annával a szociológussal hanem Donáth Annával a politikussal is.

Hadházi László után most Kovács András Péter útjait követhetjük nyomon. Ez a kendőzetlen. 1141 Orosz egyházi kitüntetést kapott Kirill pátriárkától Semjén Zsolt 1129 Nem lesznek megélhetési gondjai Szalai Ádámnak 1117 Iskolai zaklatás miatt vetette vonat elé magát a 11 éves magyar kislány 1107 Az idén nem rendez karácsonyi vásárt a főváros 1105 Kegyetlenül leoltotta Tóth Gabit Pottyondy Edina 1052.

Nevű cége szerződést köt Donáth Anna momentumos EP-képviselővel egy közös politikamentes projektre. Pottyondy Edina videói elérhetőek a DumaTV kínálatában egy helyen megszakítások nélkül. Szerződést köt Donáth Annával egy politikamentes projektre.

A mikrofon mögött a Spirit FM ismert műsorvezetői ülnek Czutor Zoltán Szalai Szabolcs és Tasnádi András a műsor egyik szerkesztője Pottyondy Edina youtuber stand-up komikus lesz aki korábban a Momentum Mozgalom elnökségi tagja volt. Szociológiai kérdéseket és problémákat fognak körbejárni videókban. Az összes rész elérhető a DumaTV-n.


Pottyondy Edina Barmikor El Tudtam Bogni Magam Es Nem Volt Nap Hogy Ne Gondoljak A Halalra Elviszlek Magammal Wmn


Pottyondy Edina Kemenyen Nekiment A Fidesznek In 2022 Edina


Ennel Tobbet Nem Kell Tudnod Budarol Es Pestrol Youtube


Orban Viktor Kihivoja Marki Zay Peter Evil Humor


Megvalto Motivacios Mesterek Az Nyilas Misi Igen A Alfoldi Robi Nem Youtube Incoming Call Screenshot Incoming Call People


Pin On Pottyondi

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1